Anglická snídaně

28. května 2009 v 20:50 | Corny* |  How 2 cook*
Nevím, jesti je to zrovna zdravé, ale když nám jí naše paní uvařila v Anglii, musím se jí aspoň tímhle odvděčit :)

Suroviny

  • konzerva fazolí
  • 2 rajčata
  • 2 žampióny
  • luncheon meat
  • klobásy
  • oregáno
  • pepř
  • sůl
  • olej
  • pečivo

Postup přípravy

Na oleji opečeme půlky rajčat, které okořeníme oregánem, osolíme a opepříme. Přidáme půlky žampiónů, klobásy, plátky luncheon meat, fazole z konzervy a celé prohřejeme.
Vhodné podávat s topinkami nebo s čerstvým pečivem.
25 minut
 


Komentáře

1 SusieSNUGGLING™ SusieSNUGGLING™ | Web | 7. července 2009 v 11:01 | Reagovat

nejlepší Anglická kuchyně mohla bych jí jíst pořád :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama